Aiheen kuvaus

  • Kaikki maksuttomat sisällöt ovat käytössäsi täysin kirjautumisen jälkeen, ja osa opinnoista on avoinna myös ilman kirjautumista. Tutustu opintotarjontaan ja kirjaudu sinua kiinnostavalle mikro-opintojaksolle. Ilmoittautumislinkki löytyy jokaisen opintojakson esittelysivulta. 

    Mitä EduKarelian opinnot ovat?

    EduKarelian opintosisällöt ovat usein mikrokursseja. Mikrokurssit keskittyvät lyhyiden, keskittyneiden oppimiskokemusten tarjoamiseen. Sen tavoitteena on välittää tietoa pienissä, helposti perehdyttävissä osissa, jolloin oppiminen on tehokasta ja joustavaa. Kareliassa mikro-oppiminen voi sisältää esimerkiksi lyhyitä videoita, pieniä tekstejä tai interaktiivisia tehtäviä. Mikrokurssit toimivat erityisen hyvin kiireisille ihmisille tai nopeasti muuttuvassa työympäristössä. Mikro-oppiminen auttaa keskittymään olennaiseen ja mahdollistaa tiedon nopean omaksumisen.

    Mikrokurssit on suunniteltu tukemaan erilaisia oppimistyylejä. Joissain sisällöissä mikro-opinnot eivät ole vain oppimisen väline, vaan ne voivat tarjota myös mahdollisuuden verkostoitua ja jakaa ajatuksia muiden samojen asioiden parissa toimivien oppijoiden kanssa. Monet kurssit sisältävät yhteisöllisiä elementtejä, jotka voivat laajentaa ammatillista verkostoanne ja avata uusia näkökulmia.

    Erikseen mainituilla kursseilla voit saada todistuksia tai sertifikaatteja, jotka osoittavat asiotat, joita olet opiskellut, ja jotka tukevat ammatillista kehitystäsi.